Scandal cu iz de hărţuire sexuală

consiliul raional CalarasiPe holurile Consiliului raional Călăraşi din nou bîntuie fantoma unui scandal cu iz de hărţuire sexuală. Zic “din nou”, deoarece, cu doi-trei ani în urmă, tot pe aici se vorbea aproape cu text deschis precum că un funcţionar public, fiind în stare de ebrietate, s-a dedat, chiar în timpul orelor de lucru, la molestări sexuale ale unei colege. Doar ingeniozitatea şi curajul ei au salvat-o atunci de aspirantul la plăcerile trupeşti.
Ei bine, cică, de această dată, acelaşi bine băut a încercat s-o seducă, apoi s-o agreseze sexual pe o subalternă. Cînd a văzut că nu reuşeşte, i-ar fi declarat “încăpăţinatei” că nu mai are ce căuta  în biroul ei. Tînăra, îngrozită, a depus imediat cerere de eliberare, trecînd  la un alt serviciu. Preşedintele raionului, Ilie Rău, susţine că a auzit şi el despre “aventurile” angajatului său, dar că nici una dintre presupusele victime nu i s-au adresat cu plîngeri.
“Oricum, voi încerca să lămuresc lucrurile. Dacă măcar ceva din cele auzite se vor confirma, funcţionarul respectiv va fi eliberat din funcţie”, a declarat  Ilie Rău.
CĂLĂRAŞI | Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *