Rețete culinare. Tartă cu mere şi brînză de capră

Irina CaducencoIngrediente (pentru o tavă de 20×20 cm):
100 gr brînză, 2 mere mari, 3 ouă, 180 gr făină, 100 ml ulei, 120 gr zahăr, 100 gr stafide, o lingură scorţişoară măcinată, un plic zahăr vanilat.
Mod de preparare:
Încingem cuptorul la 180º C, ungem tava cu unt sau ulei. Amestecăm 5 minute zahărul, uleiul şi scorţişoara cu mixerul, la viteză medie. Adăugăm apoi făina, ouăle, zahărul vanilinat şi amestecăm în continuare bine, pînă obţinem o compoziţie omogenă. La final, adăugăm stafidele şi merele curăţate de coajă şi tăiate felii. Amestecăm din nou, turnăm compoziţia în tavă, apoi presărăm deasupra brînza de capră fărîmiţată.
Dăm la cuptor pentru 25-30 minute, pînă este frumos rumenită.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *