Lider pe țară la numărul de polițe medicale vîndute

polita de asigurare
Imagine simbol

A început anul cu dreptul. Este vorba de Agenția Teritorială (AT) Ungheni a Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), care, din prima lună a anului, a devenit lideră la comercializarea polițelor medicale. Declarația îi aparține lui Mircea Buga, directorul general al CNAM, care a calificat activitatea Agenției drept excelentă.
Potrivit lui Oleg Belbas, directorul AT Ungheni a CNAM, planul de acumulări la Fondul Asigurării Obligatorii de Asistență Medicală pentru luna ianuarie a fost îndeplinit cu 146%, ceea ce înseamnă că în regiunea Ungheni-Nisporeni-Călăraşi s-au asigurat, în această perioadă, cu aproape 50% mai multe persoane decît era planificat. Oficialul și-a exprimat speranța că situaţia va fi aceeaşi şi în lunile următoare, deoarece, susține Oleg Belbas, ”în regiune se muncește mult pentru o imagine pozitivă la nivel național”.
Şi în 2012, Agenţia Teritorială s-a impus în republică la capitolul acumulării de venituri din comercializarea polițelor medicale.
Astfel, în regiune s-au asigurat 4141 persoane, dintre care 1787 la Ungheni, 1185 la Călărași și, respective, 1169 la Nisporeni. Din vînzarea polițelor a fost acumulată suma de 332776 lei.
Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *