Horoscop săptămînal. 4 – 10 martie

horoscop 4 - 10 martie

horoscop 4 - 10 martie
Berbec
Nu va fi o săptămînă incitantă sub nici un aspect, dar va fi una foarte senină şi veselă. Există riscul de a omite nişte lucruri importante la un proiect de serviciu.
Taur
Veţi avea foarte multă energie. Indicat ar fi să vă concentraţi asupra carierei. Relaţia de cuplu va fi foarte armonioasă. Mai multă atenţie la bani.
Gemeni
Riscaţi să rataţi nişte ocazii excelente de a face o impresie bună la serviciu. Partea bună este că planurile financiare vor avea succes.
Rac
Nu staţi deloc bine la capitolul energie. Ar fi bine să vă luaţi timp numai pentru voi înşivă şi să vă refaceţi forţele. E o perioadă propice reîncărcării bateriilor.
Leu
Să nu neglijaţi latura profesională, pentru că nişte proiecte pe care le-aţi tot amînat se cer rezolvate acum, de urgenţă.
Fecioara
Sînteţi pe val în zilele următoare. Aveţi şanse mari de reuşită în tot ce vă propuneţi, aşa că e un moment bun să vă faceţi nişte planuri.
Balanţa
Nu vă veţi plictisi în zilele care urmează. E o perioadă bună pentru acumularea de informaţii utile. Este posibil un conflict cu cineva din anturaj.
Scorpion
Sînteţi predispuşi la tot felul de accidente în perioada următoare. Trebuie să fiţi foarte atenţi la cum vă purtaţi şi la ce vorbiţi, mai ales la serviciu.
Săgetător
O călătorie pe care o aşteptaţi de multă vreme se amînă. Nu v-ar strica să mai puneţi frîu cheltuielilor, pentru că nu sînt mari şanse să vă sporiţi veniturile.
Capricorn
Începeţi săptămîna cu unele tulburări în plan sentimental. Ar fi bine să cîntăriţi bine fiecare mişcare, daca vreţi să aveţi linişte în următoarele zile.
Vărsător
Sănătatea nu este foarte bine aspectată. Relaţiile cu familia şi prietenii sînt foarte bine aspectate.  Atenţie mare cu banii.
Peşti
Săptămîna aceasta veţi lua hotărîri majore. Comunicarea este foarte bine aspectată, aşa că e momentul să puneţi punctul pe i în toate problemele.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *