Horoscop săptămînal. 18 – 24 martie

horoscop 18 - 24 martie

horoscop 18 - 24 martieBerbec
Pot apărea călătorii aşteptate de multă vreme. Ele vor fi, în principal, legate de bani, afaceri care au toate şansele să se finalizeze aşa cum vă doriţi.
Taur
O săptămînă a acţiunilor de rutină, dar la modul plăcut. Aveţi noroc la bani şi, ceea ce e bine, nu va trebui să vă stresaţi prea mult ca să-i obţineţi.
Gemeni
Vă poate aştepta o răsturnare de situaţie în tot ceea ce înseamnă profesie, venituri şi statut. Cel mai probabil, sub forma unei propuneri.
Rac
Dragostea va fi în prim-plan în această săptămînă. La muncă, veţi avea numeroase ocazii de a vă remarca, nu trebuie decît să profitaţi.
Leu
Vor exista în continuare discuţii şi gînduri neplăcute legate de subiectul banilor. Profesional, săptămîna va fi una extrem de încărcată.
Fecioara
Ieşiţi dintr-o perioadă de muncă intensă, de aşteptări şi emoţii. Acum veţi fi dispuşi să vă ocupaţi şi de voi, la toate nivelurile, veţi fi mai veseli şi mai răbdători.
Balanţa
Veţi avea ocazia să vă gîndiţi serios la viitorul vostru afectiv şi familial. În viaţa socială, se întrevăd conflicte pornite de la nişte neînţelegeri.
Scorpion
Veţi avea parte de multe surprize plăcute. Dragostea se va face simţită sub forma unor conversaţii care vă vor stimula şi vor incita imaginaţia.
Săgetător
Un incident neplăcut v-ar putea destabiliza temporar finanţele. În viaţa profesională veţi fi extrem de activi.
Capricorn
Profesia vă va preocupa foarte tare în această perioadă, nu atît din punct de vedere al activităţii în sine, ci privită ca sursă de venit.
Vărsător
Proasta dispoziţie va dispărea şi relaţiile cu cei din jur vor redeveni armonioase. Iar starea bună se va reflecta şi la locul de muncă.
Peşti
Vă veţi bucura de o perioadă amoroasă foarte bine aspectată. Banii vă vor provoca multe insomnii, dar o veţi scoate la capăt pînă la urmă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *