VIDEO | Un tânăr din raionul Ungheni a fost bătut de poliţişti până şi-a pierdut cunoştinţa

Captură: jurnaltv.md

Captură: jurnaltv.md
Captură: jurnaltv.md

Un tânăr din raionul Ungheni a fost călcat cu maşina, după care bătut de poliţişti până şi-a pierdut cunoştinţa. A fost dus la spital în stare gravă, iar când şi-a revenit, s-a adresat oamenilor legii ca să-i facă dreptate.
Ghinion însă: s-a ales cu dosar penal. Tânărul a devenit agresor, iar poliţiştii – victime.
Stanislav Staraşciuc povesteşte că pe 26 decembrie 2012, în timp ce mergea pe strada centrală din sat, din sens opus venea o maşină a poliţiei rutiere, care s-a oprit cu roata pe piciorul său. De durere, acesta bătea cu pumnii în capota maşinii şi striga să-i fie eliberat piciorul. Cei doi poliţişti, care se aflau în maşină, au fugit de la faţa locului şi s-au întors în scurt timp cu poliţistul de sector. Toţi trei l-au încătuşat cu forţa, l-au dus la comisariatul de poliţie din Ungheni, unde a fost legat de calorifer şi bătut de cinci poliţişti până şi-a pierdut cunoştinţa.
La spital, poliţiştii le-au spus medicilor că acesta nu vede, pentru că a efectuat lucrări de sudare fără cască. Apoi au cerut să fie internat în secţia narcologie şi legat de pat, deoarece este foarte beat şi violent.
Procurorul, care a anchetat cazul, susţine că a nu poate începe urmărirea penală pe numele poliţiştilor, deoarece se bazează pe declaraţiile martorilor aduşi de către oamenii legii. Astfel, victimei i-a fost dechis dosar penal pe acţiuni de huliganism împotriva poliţiştilor şi este acuzat că i-a bătut pe aceştia.

Sursa: jurnaltv.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *