Premiul de Excelenţă în Ungheni

Premiul de excelentaPrimăria orașului Ungheni a instituit, la finele lunii ianuarie, un premiu nou dedicat personalităților cu notorietate care contribuie la promovarea orașului Ungheni, atît la nivel național, cît și la nivel internațional.
Iniţiativa instituirii Premiului de Excelenţă aparține primarului orașului Ungheni, Alexandru Ambros. Primul posesor al Premiului este Nicolae Paliț, interpret de muzică populară, Artist Emerit, care pe 25 ianuarie și-a sărbătorit jubileul de 55 de ani, organizînd cu această ocazie o seară de creație. ” Am dorit să aducem la cunoştinţa opiniei publice existenţa unor astfel de oameni, să-i apreciem, să ne exprimăm prin intermediul acestui premiu, sentimentele noastre de gratitudine pentru întreaga activitate și pentru tot ce fac întru promovarea orașului Ungheni .” a declarat Alexandru Ambros, primarul orașului.
Amintim că, în Ungheni mai există ”Premiul Eiffel”, instituit de  Primăria orașului cu ocazia aniversării a 135-a de la inaugurarea podului feroviar peste Prut, proiectat de inginerul francez Gustave Eiffel. Primul posesor al ”Premiului Eiffel” este omul de afaceri Philippe Chaudier, cetățean francez stabilit cu traiul de un deceniu la Ungheni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *