Horoscop săptămînal. 4 – 10 februarie

horoscop 4 - 10 februarie

horoscop 4 - 10 februarieBerbec
Un început de săptămînă destul de relaxat din punct de vedere profesional. În cuplu e posibil să apară discuţii legate de finanțe.
Taur
La serviciu vă veţi simţi copleşiti de numeroasele sarcini ce vă sînt atribuite, dar le veţi finaliza pe toate cu brio.
Gemeni
Intenţionaţi să faceţi schimbări legate de casă, iar pentru asta aveţi mult de lucru pentru a cîştiga ceva bani în plus.
Rac
Vă daţi silinţa să vă faceţi datoria aşa cum trebuie, cu responsabilitate şi maturitate. Rezultatele nu se vor lăsa aşteptate.
Leu
Mai puţin bine în această săptămînă este aspectat domeniul financiar. Partenerul de viaţă asteaptă mai multă atenţie.
Fecioara
În săptămîna care urmează vă veţi lăsa conduşi de primul impuls. Financiar staţi foarte bine şi vă puteţi permite orice..
Balanţa
Vă puteţi aştepta la mari probleme la serviciu. Nu trebuie sub nici o formă să lăsaţi problemele personale să vă afecteze munca.
Scorpion
Aveţi nevoie  mai mult decît oricînd de recunoaşterea şi aprecierea celor din jur, deoarece acum sînteţi foarte predispuşi la depresii.
Săgetător
Se preconizează o săptămînă plină de evenimente pozitive, mai ales în plan sentimental. O atenţie deosebită ar trebui să o acordaţi familiei.
Capricorn
Tot ce v-aţi propus, aţi reuşit, iar săptămîna care urmează va fi o încununare a efortului depus. Este o perioadă propice investiţiilor.
Vărsător
Descurcăreţi din fire, nu veţi întîmpina dificultăţi deosebite în rezolvarea problemelor financiare. În plan personal nu există schimbări majore.
Peşti
Un început de săptămîna promiţător, cu noi provocări în domeniul carierei. Toate planurile şi proiectele vor fi finalizate în timp util.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *