Horoscop săptămînal. 25 februarie – 3 martie

horoscop 25 februarie - 3 martie

horoscop 25 februarie - 3 martieBerbec
Veţi avea o săptămînă ceva mai relaxată. La serviciu lucrurile stau bine, financiar aveţi chiar mari şanse la cîştiguri neaşteptate.
Taur
Săptămîna care urmează este una plină de surprize în plan sentimental şi răsturnări de situaţie. O mare atenţie trebuie acordată şi sănătăţii.
Gemeni
Sînteţi curioşi şi dornici de schimbare. Hotărîţi să vă acordaţi o mică vacanţă. Este de preferat să nu neglijaţi partenerul de viaţă.
Rac
Nimic nu pare să vă mai stea în cale. Aveţi o putere de muncă extraordinară şi sînteţi foarte motivaţi financiar.
Leu
Sînteţi antrenaţi în tot felul de proiecte şi de acţiuni. Partenerul de viaţă se simte neglijat şi pus pe locul doi, după problemele de serviciu.

Fecioara
Veţi avea multe schimbări de făcut, nu toate plăcute sau favorabile interesului propriu, dar oarecum forţate de împrejurări.
Balanţa
Urmează cîteva zile foarte agitate, în care veţi avea nevoie de toată energia pentru a pune la punct un eveniment important în familie.
Scorpion
Săptămîna în curs reprezintă o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Cu banii staţi mai prost, dar nu catastrofal.
Săgetător
Se prevede o săptămînă încărcată la serviciu, deşi, sub celelalte aspecte, va fi destul de bună. În plan financiar nu există motive de îngrijorare.
Capricorn
Aveţi serioase motive de îngrijorare la serviciu, şefii sînt nemulţumiţi, riscaţi chiar să vă pierdeţi credibilitatea.
Vărsător
Sînteţi foarte  dornici să începeţi un nou proiect. Deşi uşor nemulţumiţi de partenerul de viaţă, veţi reuşi să aduceţi echilibrul în relaţie.
Peşti
Veţi căuta să fiţi permanent în centrul atenţiei şi vă veţi lăsa conduşi de primele impulsuri. Financiar, veţi avea numai de cîştigat.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *