Horoscop săptămînal. 18 – 24 februarie

horoscop 18 - 24 februarie

horoscop 18 - 24 februarieBerbec
Treceţi printr-o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Nici de bani nu vă veţi putea plînge: încet şi sigur vă veţi atinge scopurile.
Taur
Săptămîna va fi una destul de confuză în privinţa planurilor de viitor. Din toate părţile se ivesc atît oportunităţi favorabile, cît şi piedici.
Gemeni
Veţi reuşi să duceţi la îndeplinire tot ce vă puneţi în gînd. În dragoste, surprizele plăcute se ţin în lanţ şi toate conflictele sînt lăsate în plan secund.
Rac
Săptămîna va fi una plină de contradicţii. Veţi primi veşti foarte proaste, compensate de altele foarte bune, un adevărat carusel emoţional.
Leu
Ocazii nesperate, mai ales în profesie. Nu veţi fi nevoiţi să căutaţi, pentru ca acestea vor bate singure la uşă. Cineva vrea să vă ofere o şansă.
Fecioara
Veţi fi cam nemulţumite de cum decurge relaţia de cuplu. La serviciu, ar fi bine să vă concentraţi energia asupra unui singur obiectiv.
Balanţa
Veţi avea o perioadă extrem de încărcată: vi se vor da o mulţime de sarcini profesionale dificile şi vi se va cere să vă demonstraţi capacităţile.
Scorpion
Vă aşteaptă o perioadă cam grea. Nişte necazuri financiare neprevăzute vă vor da planurile peste cap. Banii vor fi preocuparea principală.
Săgetator
Săptămîna debutează cu nelinişti pe plan financiar. Datorii, taxe, toate se vor acumula şi vă dă impresia că n-o s-o mai scoateţi la capăt.
Capricorn
O perioadă cu multe provocări pe plan profesional. În dragoste, totul merge cum nu se poate mai bine, partenerul vă sprijină necondiţionat.
Vărsător
La serviciu, ar fi bine să nu faceţi exces, ci doar să vă urmaţi programul obişnuit. Eforturile suplimentare nu vor fi răsplătite.
Peşti
Veţi trece printr-o perioadă mai încordată în relaţia de cuplu. Pe plan financiar, se întrevăd nişte perspective frumoase.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *