Tradițiile fotbalului nisporenean vor reînvia în 2013

teren de fotbal
Imagine simbol / Sursa: artimex.ro

Vești bune de la Nisporeni. Chiar în primele zile ale anului 2013, Asociația cluburilor de fotbal de aici şi-a ales o nouă conducere: tînără, optimistă și profesionistă. Așa, cel puțin, o caracterizează Grigore Brașoveanu, directorul Școlii sportive din Nisporeni.
În calitate de preşedinte a fost ales Vasile Grigorov, vicepreședinte – Ion Echim și secretar – Alexandru Gardaș. Toți trei au obținut votul de încredere al majorității celor peste 20 de membri ai Asociației întruniţi la adunarea generală din 3 ianuarie curent.
”Ne mîndrim că am reușit să alegem o conducere nouă şi tînără”, a declarat pentru ”Expresul” Grigore Brașoveanu. El s-a arătat încrezut de faptul că alegerea a fost corectă și că în timpul apropiat schimbările în bine vor fi vizibile. ”Avem foarte multe de făcut în anul acesta, ca, în cele din urmă, nu doar halterele să iasă în evidență la Nisporeni, dar și fotbalul”, a remarcat dînsul.
Unul din planurile mărețe ale Asociației pentru acest an este de a accede cu o echipă de fotbal în Divizia B a Campionatului naţional la fotbal, dar şi de a participa cu patru echipe de copii și juniori în acelaşi campionat. Tot în acest an urmează să fie înființate, pe lîngă cele patru filiale ale Şcolii sportive din Nisporeni, care activează la Șișcani, Soltănești, Vărzărești și Seliște, încă două – la Milești și Boldurești.
”Mă voi strădui să îndreptățesc așteptările celor ce m-au ales”, a declarat Vasile Grigorov, proaspătul președinte al Asociației cluburilor de fotbal din Nisporeni, dînd asigurări că va face tot posibilul pentru a reînvia tradițiile fotbalistice nisporenene.
Vasile Grigorov are 37 de ani, a absolvit Universitatea de educație fizică și sport din Moldova. În prezent, este antrenor de fotbal la Școala sportivă din Nisporeni.
Tot în acea zi, Asociația cluburilor de fotbal din Nisporeni s-a mai ales cu un președinte… de onoare. Înaltul titlu i-a fost acordat președintelui raionului, Vasile Bîtca, un amator de fotbal împătimit.
NISPORENI | Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *