Poliţia cercetează penal o femeie din Ungheni pentru răpirea propriului nepot

Sursa: mai.md

Sursa: mai.gov.md

Un copil de doar 8 luni din satul Ghiliceni, raionul Teleneşti a fost răpit de la domiciliu.
În seara zilei de 10 ianuarie curent, în Unitatea de gardă a Comisariatului de poliţie din Teleneşti a telefonat mama copilului, în vârstă de 20 ani, care a declarat că bunica pruncului i-ar fi răpit copilul.
Ca rezultat al unui șir de investigații speciale, poliţia a vărsat lumină peste caz, cercetând penal bunica, de 39 de ani, locuitoare a satului Năpădeni, raionul Ungheni.
Potrivit cercetărilor de specialitate, mama copilului a concubinat cu fiul suspectei mai bine de doi ani ani. După ce cei doi s-au despărțit, bunica a venit în vizită pentru a-și vedea nepotul. După ce au stat la câteva pahare de «vorbă», «soacra» a mers pe ascuns în camera unde se afla copilul și a plecat cu el fără ca să o observe și să-i permită tânăra mamă.
În cadrul anchetei, oamenii legii au stabilit că suspecta nu se află la prima abatere de lege, fiind anterior condamnată pentru furt şi vătămare gravă iar fiul ei (tata copilului) este reţinut pentru săvîrşirea unui omor.
La doar cîteva ore, poliţia a reuşit să convingă femeia să întoarcă copilul mamei.
În prezent, femeia este cercetată penal în baza indicilor prevăzuți de art. 164 alin. (2) Cod penal „Răpirea unei persoane”. Pentru o asemenea infracţiune, legislaţia prevede ă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 10 ani.
Centrul de presă al DP MAI,


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *