Vor mai mult, tot mai mult

Forumul organizaţiei raionale a PDMControversatul om politic Vlad Plahotniuc, vicepreşedinte al Parlamentului, vicepreşedinte al Partidului Democrat, a postat, săptămîna trecută, pe o reţea de socializare, următorul mesaj: „Felicitări tuturor celor ce au ales să facă un pas în față și să vină în politică. Echipa PDM de la Nisporeni este mai numeroasă și mai puternică, odată cu primirea în partid a 800 de noi membri. Am mare încredere că pămîntenii mei vor reuși în tot ceea ce își propun, atît în politică, dar și în localitățile pe care le gospodăresc”.
Sîmbăta trecută, pe 1 decembrie, dînsul, alături de alte oficialităţi, printre care: Igor Corman, preşedintele comisiei parlamentare politică externă şi integrare europeană; Iurie Bolboceanu, deputat în Parlament; Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, au descins la Nisporeni, unde au participat la Forumul organizaţiei raionale a PDM.
E şi de înţeles, la Nisporeni democraţii se simt, ca nicăieri în altă parte, la ei acasă. Preşedintele raionului, Vasile Bîtca, este membru PDM, unul dintre vicepreşedinţii raionului, Ion Munteanu, e la fel membru PDM. În Consiliul raional majoritatea aparţine PDM – 17 consilieri din 33. Majoritatea primarilor – 13 din 23 – sînt tot din PDM. Şi primarul oraşului Nisporeni, Ion Gangan, este membru PDM. În Consiliul orășenesc Nisporeni majoritatea aparţine tot PDM – 12 consilieri din 23. Un albastru infinit, vorba cîntecului.
Dar… “Avem rezerve foarte mari încă nevalorificate în toate localitațile”, a declarat Vasile Bîtca, el şi preşedinte al organizaţiei raionale Nisporeni a PDM. Dînsul s-a arătat nemulţumit de “rezultatele modeste”, obţinute de formaţiunea pe care o reprezintă, în satele: Milești, Valea Trestieni, Boldurești, Bursuc, Călimănești. Există însă o soluţie: “Trebuie să lucrăm în continuare cu cetățenii, să trăim cu problemele lor, să le fim sursa eficientă de rezolvare a problemelor locuitorilor ca, într-un eventual scrutin, să le putem cu cinste cere votul”.

Lucia Bacalu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *