Lumea aparţine elevilor de la Liceul “Gaudeamus” din Petreşti

O nouă cortină, de mai mare dragul, a fost instalată la liceul din Petreşti
În fotografie: O nouă cortină, de mai mare dragul, a fost instalată la liceul din Petreşti

Sala de festivităţi a Liceul „Gaudeamus” din Petreşti, Ungheni s-a primenit. Scena, unde se produc cei mai talentaţi copii ai petreştenilor, are un alt aspect. O nouă cortină, de mai mare dragul, a fost instalată aici. Şi asta, graţie proiectului „Noi aparţinem lumii şi lumea ne aparţine nouă”, implementat de grupul de iniţiativă „Toţi ca unul” şi finanţat de Fundaţia Comunitară Ungheni (FCU).
„Ne-am propus să îmbunătăţim calitatea activităţilor festive pe care le desfăşurăm la nivel de liceu, dar şi de comunitate. Cred că ne-a reuşit”, a declarat Ludmila Franchevici, liderul grupului de iniţiativă, director adjunct pentru educaţie.
În cadrul proiectului au fost organizate numeroase acţiuni, în care au fost implicaţi atît elevii, cît şi părinţii acestora, dar şi pedagogii.  Au avut loc seminare de informare, concursuri TVC,  sărbători tematice. „Toate acestea au avut drept scop dezvoltarea şi promovarea iniţiativelor şi activităţilor culturale cu copiii, tinerii şi părinţii”, a precizat Ludmila Franchevici.
De notat că valoarea totală a proiectului e de 11900 lei, dintre care FCU a oferit 5400 de lei,  iar primăria locală – 4500 lei.
Este al treilea proiect implementat de grupul de iniţiativă “Toţi ca unul” cu sprijinul FCU.

Natalia Junghietu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *