Ajutor de la italieni pentru cei mai trişti ungheneni

ajutor
Sursa: moldovacrestina.info

Circa 300 de cutii cu haine, 17 saltele, uşi, ferestre, zeci de cutii cu pamperşi şi alte obiecte au fost transmise, în aceste zile, sub formă de ajutoare, în raionul Ungheni. Acestea au venit de la “Gruppo 29 maggio’93 Fabio-Sergio-Guido” din Italia prin AO “Promecclesia”.
Marea majoritate a ajutoarelor a mers în oraşul Corneşti. Astfel, potrivit Planului de distribuire a ajutoarelor umanitare, elaborat de Fausto Fugazza, preşedintele AO “Promecclesia”, Spitalul şi Centrul de sănătate din Corneşti au primit 100 de cutii cu haine, 5 saltele, 10 cutii cu pamperşi, 3 scaune cu rotile pentru copii. Primăria a primit 50 de cutii cu haine şi 2 saltele pentru 67 de familii defavorizate. În satul Hîrceşti au ajuns 100 de cutii cu haine, 5 saltele, 20 de bobine cu aţă, 6 geamuri, 3 uşi. Şi Organizaţia veteranilor şi pensionarilor din Ungheni a beneficiat de ajutoare – 50 de cutii cu haine, 40 de cutii cu pamperşi şi 5 saltele.
“Au fost ajutoare binevenite şi foarte utile pentru cei necăjiţi”, a declarat Victor Colin, vicepreşedintele Organizaţiei veteranilor şi pensionarilor.
Lucia Bacalu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *