“Ziua fără datorii” Serbată și în Republica Moldova

incasso
Sursa: icomunicat.md

La 17 noiembrie Comunitatea Europeană serbează “Ziua fără datorii”. Eveniment care ne reaminteşte tuturor necesitatea de a fi la zi cu achitarea obligaţiilor de plată. Este o ocazie suplimentară pentru a face un rezumat al situaţiei financiare personale, pentru a ne reaminti cui datorăm bani şi cât, şi să acţionăm în sensul achitării acestora.
Campania “Ziua fără datorii” tinde să reamintească că datoriile nu pot fi amânate la infinit şi are ca scop să determine populaţia să adopte o atitudine mai responsabilă în privinţa împrumuturilor şi a plăţii datoriilor.
INCASO a dezvoltat activităţi de colectare a creanţelor bancare ale companiilor de intermediere a creditelor, operatorilor de telefonie fixă şi mobilă, companiilor de asigurări şi leasing, cât şi ale companiilor de distribuţie a bunurilor de larg consum.
INCASO este lider pe piaţa colectării datoriilor în categoria mass market, Marca Comercială a Anului, deţine certificatul ISO 9001:2008 şi este membrul fondator al Asociaţiei Patronale a Companiilor de Colectare a Datoriilor APCD – www.apcd.md.
Clienţi ai INCASO sunt: Moldcell, Moldtelecom, Donaris Asigurări, Coca-Cola, Iute Credit, Adevărul Media, Wurth etc.
Compania de Colectare a Datoriilor IM „INCASO” SRL
Parte a Grupului JULIANUS INKASSO
mun. Chișinău, str. Hâncești, 138/1, MD 2070
Tel: (+373 22) 844 737
www.incaso.md, www.julianus.ee

Publicitate


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *