VIDEO | Copil, bătut de concubinul mamei! Ce pedeapsă risca bărbatul din Ungheni

copil batut
Sursa: devarul.es

Un copil de numai 3 ani din raionul Ungheni a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost batut cu cruzime de concubinul mamei sale. Cazul s-a intamplat in urma cu mai bine de zece zile, insa procuratura a anuntat abia acum despre el. Baietelul este internat, impreuna cu mama sa, la Centrul Mamei si Copilului din capitala. Potrivit medicilor, micutul are traumatism cranio-cerebral acut, iar pe corpul sau au fost depistate mai multe vanatai.

Mama copilului a refuzat sa faca declaratii in fata camerei. Ea afirma ca era la serviciu in acea zi si, cand s-a intors acasa, barbatul i-ar fi spus ca micutul a cazut de pe veceu.
Incidentul a avut loc in satul Floritoaia-Noua, Ungheni si este investigat de procuratura raionului. Barbatul, in varsta de 19 ani, este cercetat in stare de libertate, avand interdictie de a parasi localitatea.
Daca va fi gasit vinovat, el risca pana la 5 ani de inchisoare. Tanarul nu a fost de gasit pentru a face declaratii. Un caz similar a avut loc in luna aprilie, in orasul Soroca.
Un barbat in varsta de 28 de ani a batut si a violat fetita de 4 ani, a concubinei lui. Femeia si-a lasat copila in grija barbatului, ea fiind plecata la munca in strainatate.

Sursa: protv.md

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *