Lucrare penală pentru conducerea unui autoturism cu rulota neînmatriculată.

vama Sculeni
Sursa: forum.md

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au intocmit lucrare penală unui cetăţean R. Moldova care conducea un autoturism ce tracta o rulota neinmatriculată.
În data de 11 noiembrie a.c., ora 17.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul R. Moldova N.V., in varstă de 36 de ani, conducand un autoturism marca Mercedes inmatriculat in R.Moldova care tracta o rulotă marca Buerstner inmatriculată in Germania.
La controlul documentelor s-a constatat că numărul de inmatriculare inscris in certificatul de inmatriculare nu corespunde cu cel de pe plăcuţa de inmatriculare a rulotei.
Poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice in urma cărora au constatat că rulota marca Buerstner nu figurează ca fiind inmatriculată in Germania, numărul de inmatriculare fiind atribuit altei rulote, iar numărul de inmatriculare din certificatul de inmatriculare este atribuit unui autovehicul marca Nissan Primera.
Poliţiştii de frontieră au intocmit celui in cauză lucrare penală sub aspectul săvarşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neinmatriculate ori cu număr fals de inmatriculare şi tractarea unei remorci ale cărei plăcuţe cu numărul de inmatriculare au fost retrase sau a unui vehicul inmatriculat in alt stat, care nu are drept de circulaţie in Romania.”
Sursa: ijpfiasi.ro


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *