Horoscop săptămînal. 5 – 11 noiembrie

horoscop  5 - 11 noiembrieBerbec
Aveţi senzaţia că nimeni nu vă înţelege şi pe bună dreptate. Tensiunile din ultima săptămînă i-au afectat pe membrii familiei, iar prietenii încă nu au aflat ce necazuri aveţi.

Taur
Nu vreţi să renunţaţi la autoritatea cu care vă place atît de mult să vă lăudaţi. Primiţi o veste tristă şi sînteţi pregătit pentru ce este mai rău, numai că lucrurile vor lua cu totul altă turnură.

Gemeni
Relaţii colegiale încordate, dar şanse profesionale bune. Prea multă încredere în cei care pretind a vă fi amici nu ar trebui să aveţi. Sînteţi foarte sensibili aceste zile.

Rac
Nu vă mai încadraţi în veniturile preconizate şi încercaţi să remediaţi situaţia. Este necesară mai multă încredere în colegi şi vor apărea posibilităţi de investiţii.

Leu
Veţi manifesta un fel de apatie, de stare de renunţare, care va alterna cu cea de agresivitate, îndreptate mai ales împotriva rudelor. Se pot accentua problemele scăderii profiturilor.

Fecioara
Se păstrează tendinţa de a accepta propunerile unor posibili parteneri, total nepotriviţi. Dispar pentru o mică perioadă problemele create de lipsa de bani.

Balanţa
Vă întoarceţi privirile către familie şi partener. Sînteţi şi mai geloşi, şi mai posesivi, şi mai greu de suportat. Evitaţi cheltuielile inutile.

Scorpion
Sînteţi în stare să staţi numai pe drumuri, dacă aşa puteţi ajunge în preajma persoanei iubite. Veţi avea o bună sănătate, doar unii vor suferi de unele stări de nervozitate.

Săgetator
Trăiţi pentru a iubi! Aveţi un bun moral, după o perioadă de disconfort de toate felurile. Pentru destindere poate faceţi o scurtă excursie sau un week-end prelungit.

Capricorn
Nici starea de sănătate şi nici situaţia familială nu vă dau răgazul necesar ca să vă faceţi de cap. O mină radioasa şi un bun moral marchează săptămîna.

Vărsător
Chiar dacă vă dovediţi cam superficial, sînteţi apreciat pentru corectitudine. Hobby-urile şi micile vicii vă dau mai multă poftă de viaţă şi vă îndepărtează plictiseala.

Peşti
Relaxarea apare în momentele cele mai nepotrivite. Recunoaşteţi că sînteţi foarte obosiţi, dar nu aveţi cum să plecaţi acum în concediu. Aveţi multă energie şi veţi depăşi această stare.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *