Horoscop săptămînal. 19 – 25 noiembrie

horoscop 19 - 25 noiembrieBerbec
Veţi avea nişte discuţii incomode cu partenerul de cuplu, cauzate de nişte bănuieli. Cineva de la locul de muncă vă va cere bani cu împrumut. Ar fi bine să vă gîndiţi bine.

Taur
Săptămîna va fi dedicată planurilor de călătorii. Veţi primi şansa de a face mai mulţi bani, dar cu preţul unui efort deosebit, aşa că trebuie să vă gîndiţi bine înainte dacă merită.

Gemeni
Veţi fi tentaţi să vă aruncaţi în nişte jocuri amoroase, care nu vor aduce decît necazuri. Profesional, veţi fi copleşiti de muncă. Veţi primi un ajutor bănesc din partea cuiva din familie.

Rac
Vi se vor cere diverse favoruri legate de aspectul profesional. Trebuie să aveţi grijă cui oferiţi informaţii şi sfaturi. Veţi primi o sumă mare de bani la mijlocul săptămînii.

Leu
Situaţia financiară va fi una medie, dar veţi şti să vă organizaţi atît de bine încît să nu renunţaţi la micile plăceri. Atenţie mare în dragoste.

Fecioara
Astrele vor fi deosebit de generoase, mai ales în privinţa banilor. Veştile bune vor fi legate de o îmbunătăţire pe termen lung a veniturilor.

Balanţa
Staţi bine în toate domeniile. E posibil să încercaţi să îmbinaţi dragostea cu munca. Vă veţi bucura de o uşoară creştere a venitului.

Scorpion
Acest început de săptămînă va veni cu oferte profesionale excelente, dar şi cu nişte eforturi financiare serioase. În schimb, dragostea vă va umple sufletul.

Săgetător
Cei cu probleme financiare să nu refuze acum nici o ofertă profesională, oricît de modestă. Să se abţina să solicite vreun ajutor financiar dacă nu e absolut necesar.

Capricorn
Săptămîna e foarte bună, mai ales sub aspectul colaborărilor de afaceri cu cei apropiaţi. Orice proiect sau investiţie comună se va finaliza cu succes, chiar peste măsura aşteptărilor.

Vărsător
Veţi fi extrem de ocupaţi pregătindu-vă proiectele de carieră sau studii. Nişte promisiuni legate de bani au toate şansele să se materializeze la sfîrşitul săptămînii.

Peşti
Peştii vor fi printre cei răsfăţaţi de astre în aceste zile. Se pare că veţi avea succes în tot ce veţi întreprinde. Dragostea şi cariera sînt bine aspectate.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *