Crimă la Ungheni: Şi-a lovit iubitul cu lopata, l-a târât în drum şi l-a lăsat să moară

crimă Ungheni
Sursa: mai.md

O femeie din Ungheni este cercetată penal pentru violență în familie, cu provocarea decesului concubinului său. Dacă va fi găsită vinovată, aceasta riscă să petreacă după gratii următorii 10 ani.
Tragedia s-a produs în satul Gherman, raionul Ungheni, pe data de 5 noiembrie, în jurul orei 22:00. Suspecta și-ar fi lovit mortal concubinul, de 47 de ani, cu o lopată. Potrivit oamenilor legii, bărbatul s-a certat cu concubina sa, de 36 de ani, locuitoare a aceluiași sat. Conflictul a a avut loc în curte, în apropierea porții, însă după ce și-a lovit mortal iubitul, pentru a șterge urmele infracțiunii, femeia l-a târât în drum, unde l-a lăsat să moară. Corpul lui a fost găsit de trecători, care au anunțat medicii și poliția.
Suspecta este cercetată penal, în stare de libertate. Aceasta nu poate fi arestată, deoarece are trei copii minori la întreținere. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 5 la 10 ani.
Poliţia se adresează cu un mesaj către cetăţeni. Cei care cunosc familii cu probleme sunt rugaţi să informeze polițistul de sector.
Sursa: publika.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *