VIDEO | Episcopul de Ungheni şi Nisporeni şi-a sărbătorit cea de-a 45 aniversare într-un local de lux din Capitală

aniversarea episcopului de Ungheni si Nisporeni
Captură: publika.md

Slujitorii bisericii din Moldova nu doar trăiesc în lux. Episcopul de Ungheni şi Nisporeni şi-a sărăbătorit aseară, cu mare fast, cea de-a 45 aniversare. La evenimentul, desfăşurat într-un local de lux din Capitală, au fost prezenţi mai mulţi preoţi, mitropolitul Moldovei, Vladimir, dar şi premierul Vlad Filat.
Episcopul de Ungheni şi Nisporeni, Înalt Prea Sfinţitul Petru, a ales să-şi sărbătorească ziua de naştere într-un local din Capitală. Sala spaţioasă a restaurantul, prevăzută pentru 500 de persoane, este o încăpere luxoasă situată la marginea oraşului. 
Potrivit martorilor, majoritatea slujitorilor bisericii au venit cu maşini personale, iar sărbătoarea a început cu mare fast. Şoferul microbuzului ne-a confirmat că episcopul îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Mai mult, acesta ne-a povestit şi cum se distrează oaspeţii.
Unii slujitori ai Domnului au încercat să ţină în secret sărbătoarea, iar alţi invitaţi chiar au insultat echipa Publika TV. Sărbătoarea episcopului a fost supravegheată de mai multe echipaje ale poliţiei rutiere.

Sursa: publika.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *