Pistol cu gaz descoperit în P.T.F. Sculeni

pistol cu gaz
Sursa: ijpfiasi.ro

În Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni a fost descoperit un pistol cu gaz şi 10 cartuşe metalice in autoturismul unui cetăţean slovac, pentru care acesta nu a putut prezenta la controlul de frontieră documentele privind provenienţa şi cele care-i conferă dreptul de deţinere şi port a armei neletale.
În ziua de 27 octombrie a.c., in jurul orei 23.52, s-a prezentat in P.T.F.Sculeni/I.T.P.F. Iaşi, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetăţeanul slovac K.I., in varstă de 33 de ani, pasager intr-un autoturism marca Skoda Felicia Combi.
Cu ocazia controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit in  torpedoul autoturismului un pistol cu gaz cu incărcător şi 10 cartuşe metalice cu gaz. In urma cercetărilor  s-a stabilit faptul că acestea aparţin lui K.I.
Poliţiştii de frontieră i-au intocmit cetăţeanului dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi deţinere sau port de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept.
Sursa: ijpfiasi.ro


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *