Mierea cu scorţişoară pudră vindecă

miere, ieftin, utilMierea poate fi utilizată în multe tipuri de afecţiuni, fără a avea efecte secundare. Ştiinţa ne spune că, deşi mierea este dulce, dacă se administrează în doze corespunzătoare, ca medicament, nu va dăuna nici bolnavilor de diabet. S-a descoperit că o combinaţie de miere cu scortişoară poate vindeca majoritatea bolilor.

Artrita. Amestecaţi o parte de miere cu apă călduţă, apoi adăugaţi o linguriţă de scorţişoară pudră. Faceţi o pastă şi masaţi-o uşor în partea de corp care vă doare. Durerea cedează peste 15 minute. Beţi zilnic cîte o cană de apă fierbinte cu două linguri de miere şi o linguriţă de scorţişoară pudră. Dacă remediul se administrează cu regularitate, chiar şi artrita cronică poate fi vindecată.

Infecţii urinare. Luaţi două linguri de scorţişoară pudră şi o linguriţă de miere într-un pahar de apă călduţă şi beţi. Distruge toţi germenii din vezica urinară.

Dureri de dinţi. Faceţi o pastă dintr-o linguriţă de scorţişoară pudră şi cinci linguriţe de miere şi aplicaţi pe dintele care doare. Remediul se poate aplica de 3 ori pe zi (zilnic) pînă cînd dintele nu mai doare.

Colesterol. Două linguri de miere şi trei linguriţe de scorţişoară pudră, amestecate cu 450 ml de ceai, dacă sînt administrate unui pacient care are colesterolul mare, vor reduce nivelul colesterolului din sînge cu 10% în interval de 2 ore.

Răceli. Cei care suferă de răceli ar trebui să ia o lingură de miere călduţă amestecată cu 1/4 linguriţă de scorţişoară pudră timp de 3 zile. Acest remediu vindecă majoritatea cazurilor de tuse cronică, răceală şi curăţă sinusurile.

Deranjamente stomacale. Mierea cu scorţişoară pudră vindecă durerile de stomac şi îndepărtează ulcerele stomacale de la rădăcină.

Sistemul imunitar. Utilizarea zilnică a scorţişoarei pudră întăreşte sistemul imunitar şi protejează organismul împotriva bacteriilor şi atacurilor virale..

Infecţii ale pileii. Eczemele, herpesul şi toate tipurile de infecţii ale pielii se vindecă prin aplicarea unei combinaţii de miere şi scorţişoară pudră pe părţile afectate.
Mierea de albini în combinaţie cu scorţişoară poate fi folosită şi în cazurile de tratament ale cancerului, infertilităţii, căderii părului, oboselii, balonării, gripei, dar şi pentru a avea o viaţă lungă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *