Horoscop săptămînal. 29 octombrie – 4 noiembrie

horoscop  29 octombrie - 4 noiembrieBerbec
Această săptămînă va fi dedicată aspectelor sentimentale ale vieţii: familia, relaţia de cuplu, prietenii apropiaţi. Sa fiţi atenţi la o persoană de sex feminin de la locul de muncă.

Taur
Săptămîna se învîrte în jurul banilor şi nu prea vă mai rămîne timp de altceva. Cîştiguri mari nu se întrevăd, ceea ce nu înseamnă că eforturile de acum nu vor da rezultate pe termen lung.

Gemeni
Cariera e bine aspectată, existînd posibilitatea unei măriri de salariu. Relaţiile personale trec printr-o perioadă mai puţin bună, mai ales în ceea ce priveşte dragostea.

Rac
Se pare că viaţa socială este, în continuare, foarte activă: veţi avea multe ocazii să vă distraţi şi să fiţi în centrul atenţiei, veţi primi invitaţii la evenimente şi veţi cunoaşte multă lume nouă.

Leu
E o perioadă extrem de favorabilă schimbărilor, aşa că ar fi bine ca să vă adunaţi şi să faceţi acele mutări pe care le-aţi tot amînat. Veţi găsi timp şi energie să le faceţi pe toate.

Fecioara
O săptămînă plină de emoţii, mai ales în privinţa carierei. Puteţi să urcaţi foarte mult, sau să vi se refuze o şansă la care speraţi. Puteţi să întoarceţi lucrurile în favoarea voastră.

Balanţa
Veţi avea parte de mici suprize care vă vor ridica moralul. Cadouri, telefoane, invitaţii, cuvinte de încurajare, lucruri care vă vor demonstra că sînteţi apreciaţi şi iubiţi.

Scorpion
Veţi avea multe probleme de familie. Pot fi evenimente, chestiuni de sănătate sau conflicte care trebuie remediate. Veţi fi la înălţime şi veţi demonstra că se poate baza pe voi.

Săgetător
Veţi avea un început de săptămînă mai prost, în special sub aspect sentimental. Ar fi bine să vă îndreptaţi o parte din energie spre muncă.

Capricorn
Aveţi şanse mari să cîştigaţi mulţi bani şi toate energiile se vor canaliza în această direcţie. Astrele favorizează investiţiile şi speculaţiile financiare.

Vărsător
Vă veţi face tot felul de planuri şi calcule care, din păcate, au foarte puţine şanse să iasă aşa cum v-aţi fi dorit, mai ales sub aspect sentimental.

Peşti
În perioada următoare veţi simţi că nu puteţi sta locului şi veţi căuta tot felul de motive să ieşiţi din casă. Trebuie totuşi să acordaţi puţina atenţie şi carierei.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *