Horoscop săptămînal. 1 – 7 octombrie

horoscop 1 - 7 octombrieBerbec
Vă veţi bucura de o perioadă amoroasă foarte bine aspectată, mai ales în cazul celor ce au relaţii stabile. Banii vă vor provoca multe insomnii, dar o veţi scoate la capăt pînă la urmă.

Taur
În sfîrşit, nu veţi mai găsi motive de iritare şi îmbufnare. Proasta dispoziţie va dispărea şi nu veţi mai căuta astfel de motive. Relaţiile cu cei din jur vor redeveni armonioase.

Gemeni
Profesia vă va preocupa foarte tare, nu atît din punct de vedere al activităţii în sine, ci privită ca sursă de venit. Sînteţi cu gîndul la tot felul de metode de a vă spori finanţele.

Rac
Vă puteţi îndrăgosti fulgerător, aşa cum o faceţi de obicei, dar cu mai multe şanse de stabilitate şi chiar oficializare. Un incident neplăcut v-ar putea destabiliza temporar finanţele.

Leu
Veţi avea parte de multe surprize plăcute, mai ales în ceea ce priveşte relaţiile amoroase şi de prietenie. Acestea se leagă mai ales cu semne de foc (Berbec, Leu, Săgetător).

Fecioara
Veţi avea ocazia să vă gîndiţi serios la viitorul familial. În viaţa socială se întrevăd conflicte pornite de la nişte neînţelegeri, conflicte care se pot transforma în adevărate duşmănii.

Balanţa
Tocmai ieşiţi dintr-o perioadă de muncă intensă, de aşteptări şi de emoţii. Acum veţi fi dispuse să vă  ocupaţi şi de voi, la toate nivelurile, veţi fi mai vesele şi mai răbdătoare.

Scorpion
Aveţi toate şansele să întîlniţi, în sfîrşit, iubirea. Acest lucru vă face mai emotivi, mai timizi şi mai stresaţi în privinţa imaginii voastre. Profesional, săptămîna va fi una extrem de încărcată.

Săgetător
Dragostea va fi în prim-plan. La locul de muncă veţi avea numeroase ocazii de a vă remarca, nu trebuie decît să profitaţi. În privinţa banilor, ar fi bine să evitaţi să vă faceţi datorii.

Capricorn
Vă aşteaptă o răsturnare de situaţie în tot ceea ce înseamnă profesie, venituri şi statut social. Cel mai probabil e că aceasta să apară sub forma unei propuneri, oferte sau recomandări.

Vărsător
Săptămîna va fi una a acţiunilor de rutină, însă la modul plăcut: nu veţi fi stresaţi şi veţi avea mai mult timp să vă ocupaţi de voi şi de cei dragi. Aveţi în continuare noroc la bani.

Peşti
Pot apărea călătorii aşteptate şi amînate de multă vreme. Acestea vor fi, în principal, legate de bani, afaceri şi acţiuni oficiale şi au toate şansele să se finalizeze aşa cum vă doriţi.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *