VIDEO | Tragedie la Morenii Noi, Ungheni: 11 persoane, printre care primarul și soția acestuia au murit

Accident Moreni Ungheni
Imagine simbol. Foto: newsbv.ro

Un autobuz încărcat cu oameni s-a răsturnat la Morenii Noi, raionul Ungheni. Potrivit unor date ale poliţiei rutiere, au murit opt persoane, printre care şi primarul comunei.
O echipă de descarcerare lucrează la faţa locului.

UPDATE: Potrivit şefului Spitalului de Urgenţă Ungheni, Alexei Pântea, în total, în accident au fost rănite circa 35 de persoane. 25 de oameni au ajuns la spital dintre care şase se află, acum, în secţia de reanimare.(după publika.md)

UPDATE: Potrivit Jurnal.md, care citează surse din cadrul primăriei Morenii Noi, numărul persoanelor decedate a ajuns la 11. Au decedat pe loc primarul comunei Ion Mardari și soția acestuia. Fiica lor se află în stare gravă.

Potrivit unui comunicat al Poliției Rutiere accidentul s-a produs în această dimineață, aproximativ la ora 7:50, în apropierea localității Morenii Noi (Ungheni). Potrivit informațiilor preliminare, autocarul de marca Mercedes-Benz, care circula pe ruta Morenii Noi – Ungheni, nu a virat la timp în curbă și a continuat deplasarea înainte, ieșind de pe traseu și derapând într-o prăpastie. Mai mulți pasageri ai autocarului au fost spitalizați.

Primele examinări ale locului accidentului demonstrează că pe carosabil nu există urme lăsate de pneuri în urma frânării. Astfel, ipotezele principale, care ar sta la baza acestui accident grav sunt, fie că frânele unității de transport au cedat, fie că șoferul autocarului nu a fost atent.
Organele de anchetă, în colaborare cu Poliția Rutieră investighează cazul, pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului și cine se face vinovat de producerea acestuia.


Video: jurnal.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *