Lexus declarat furat din Bulgaria descoperit de polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F Sculeni

lexus
Sursa: ijpfiasi.ro

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat  un autoturism marca Lexus, care figura ca fiind furat din Bulgaria.
În ziua de 24 august a.c., în jurul orelor 04.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, cetățeanul român Petru P., în vîrstă de 41 ani, conducînd un autoturism marca Lexus, înmatriculat în Germania.
La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au efectuat verificări specifice în urma cărora au constatat faptul că autoturismul sus-menționat figurează ca fiind declarat furat din Bulgaria.
Petru P. a declarat faptul că a achiziționat autovehiculul de la o persoană din Bulgaria, plătind suma de 10.000 euro. Acesta a mai adăugat că nu avea cunoștință despre faptul că acesta este semnalat ca fiind furat.
Polițiștii de frontieră au întocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de furt, urmînd a fi prezentată Parchetului de pe lîngă Judecătoria Iași, în vederea atribuirii  numărului unic.
Autoturismul în valoare de 11.000 euro a fost indisponibilizat la sediul P.P.F. Sculeni pentru continuarea cercetărilor.
Sursa: ijpfiasi.ro


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *