VIDEO | Întreceri militar-sportive la Ungheni

Întreceri militar-sportive la Ungheni
Captură: AiciTV.md

Tineri de la diferite instituții preuniversitare din 3 raioane au participat la etapa zonală a unui joc militar-sportiv pentru juniori organizat de autorități și de Centrul Militar Teritorial din Ungheni. Participanții din raioanele Ungheni, Nisporeni și Călărași, care au învins în etapele locale, s-au întrecut pentru a desemna echipa învingătoare pentru etapa națională.
Cele trei echipe de tineri au fost implicate la mai multe probe sportive dar și militare individuale și în grup. Participanții au alergat, au ridicat haltere, au tras din armă pneumatică, au montat și demontat pistolul – mitralieră și au tras otgonul. 
Toți concurenții au fost menționați cu diplome de participare. În bazele rezultatelor obținute, echipa din Nisporeni s-a plasat pe locul III, cea din Călărași pe locul II, iar echipei din Ungheni i-a revenit locul I, și va reprezenta Centrul Militar Teritorial la etapoa Națională, unde se va întrece cu alte 11 echipe din țară. Competiția se va desfășura în luna augist curent.

Sursa: AiciTV.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *