Încă un trofeu pentru ”Struguraș”

Struguras Ansamblul de dansuri populare ”Struguraș” de la Palatul culturii din Ungheni a revenit acasă în calitate de laureat al Festivalului Internațional al tinerelor talente  ”Zlatna perla” (Perla de aur) de la Varna (Bulgaria). ”A fost bine. Am avut parte de o primire călduroasă și înalte aprecieri din partea gazdelor”, a declarat Nina Pricladov, coregraful ansamblului.
Dansatorii ungheneni au prezentat patru dansuri: două populare moldovenești și cîte unul unguresc și țigănesc. Totodată, a avut loc şi un schimb de experiență eficient între conducătorii artistici ai colectivelor participante la festival. ”Am luat parte la mai multe ateliere de lucru, ne-am expus părerile despre prestația artiștilor, dar și despre unele momente organizatorice ce trebuie luate în calcul la viitoarele ediții ale festivalului”, a remarcat Nina Pricladov.
„Păcat că nu am avut posibilitatea să mergem cu mai mulți copii ca să putem demonstra toată măiestria artistică a Strugurașului”, a spus dînsa în încheiere.
Alături de „Struguraş” pe scena festivalului s-a produs şi tînărul viorist Alexandru Boiciuc, elev al profesoarei Tereza Cazac de la Școala de muzică din Ungheni. Şi el a devenit laureat al acestui festival internațional.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *