Horoscop săptămînal.30 iulie – 5 august

horoscop-30 iulie - 5 augustBerbec
Săptămîna începe cu cîteva veşti proaste în legătură cu o călătorie şi aceasta vă strică buna dispoziţie. Lucrurile stau ceva mai roz pe plan financiar.

Taur
Norocul e de partea voastră, pentru că veştile bune vor veni una după alta. Atenţie mare la ritmul cheltuielilor, pentru că tentaţiile vor fi numeroase şi banii puţini.

Gemeni
Dragoste, dragoste şi iar dragoste. Această preocupare vă îndepărtează, din păcate, atenţia de la problemele buzunarului. Profesional, veţi avea şansa unei promovări.

Rac
Săptămîna începe cu o alarmă falsă legata de o problemă de sănătate. În scurt timp veţi putea răsufla usuraţi, dar nu pentru multă vreme: începe stresul la serviciu.

Leu
Săptămîna începe frumos, cu o dovadă de iubire din partea partenerului. Sub aspect profesional, lucrurile se mişcă încet şi sigur. Grijile financiare se stabilizează.

Fecioara
Veţi fi deosebit de comunicativi în această perioadă. Atitudinea respectivă vă va aduce multe avantaje, mai ales la serviciu, unde vi se vor deschide nişte uşi către promovare.

Balanţa
O săptămînă cu multă muncă şi mult stres, aparent fără rost. Nu trebuie să vă eschivaţi de la responsabilităţi, pentru că cineva stă cu ochii pe dumneavoastră.

Scorpion
Certurile în cuplu vor fi la ordinea zilei. Sub aspect profesional, puteţi sta mai liniştiţi: eforturile vă sînt remarcate şi recunoscute public. Nici banii nu vor lipsi.

Săgetător
Trebuie să fiţi foarte atenţi la felul în care vă organizaţi activităţile, evitaţi întîrzierile de orice fel. Profesional, nu veţi avea cine ştie ce randament, căci vă stă gîndul la distracţie.

Capricorn
Să fiţi mai atenţi la ceea ce faceţi la serviciu, pentru că vă puteţi alege cu nişte observaţii penibile. Cu banii veţi sta binişor, datorită spiritului de economie.

Vărsător
Veţi avea parte de multe provocări care vă vor satisface gustul pentru schimbare. La serviciu, o situaţie dificilă vă dă ocazia să vă demonstraţi profesionalismul.

Peşti
Veţi avea o săptămînă destul de norocoasă, pentru că veţi vedea cum planurile încep să prindă contur. Din punct de vedere profesional, e o perioadă bună.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *