Călătorie întreruptă la Ungheni

Călătorie întreruptă la Ungheni
Sursa: ijpfiasi.ro

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tutora, în timpul executării unei misiuni specifice de supraveghere, au depistat și reținut un cetățean din Federația Rusă care intrase ilegal în România.
În data de 29 iunie a.c., în jurul orei 10.00, în timpul executării unei misiuni specifice de supraveghere, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tutora au depistat, pe direcția localității de frontieră Ungheni, un bărbat a cărui prezența în zona nu era justificată.Polițiștii de frontieră au procedat la interceptarea și legitimarea acestora.
În cadrul cercetărilor efectuate împreună cu autoritățile de graniță ale Republicii Moldova și din declarațiile bărbatului polițiștii de frontieră au stabilit că cel în cauza este N.M., din Federația Rusă, în  vîrstă de 31 ani, a trecut ilegal din Republica Moldova în România traversînd înot rîul Prut.
Polițiștii de frontieră au întocmit celui în cauză lucrare penală sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de intrare în țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat, lucrare care a fost prezentată Parchetului de pe lîngă Judecatoria Iași, în vederea luării măsurilor legale.
Conform Acordurilor încheiate între Republica Moldova și România, după finalizarea cercetărilor, bărbatul a fost predat autorităților de graniță a statului vecin.
Sursa: ijpfiasi.ro


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *