Alarmă falsă cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău. Autorul – tînăr din Ungheni

aeroport
Sursa: UNIMEDIA

Persoana care a lansat, recent, alarmă falsă cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău, a fost reținută de către oamenii legii. „Informatorul” s-a dovedit a fi un tânăr de 21 de ani, originar din raionul Ungheni, cu antecedente penale. Polițiștii au stabilit că, motivul apelului fals l-a constituit o relație amoroasă mai veche a suspectului.
Potrivit serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Interne, în dimineața cu pricina, fosta sa prietenă urma să aterizeze în Moldova, iar inculpatul a decis să-i complice „bun venitul” acasă.
În prezent acesta este cercetat penal, pentru „Comunicare mincinoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism” și riscă o pedeapsă cu amendă de la 4.000 la 10.000 lei, sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.
UNIMEDIA amintește că, pe 18 iulie, curent, aproximativ la ora 04:51, la Aeroportul Internațional Chișinău o persoană a alertat personalul că în interiorul clădirii ar fi plasată o bombă. Pentru a verifica veridicitatea alarmei și a asigura securitatea călătorilor și a întregului personal al AIC, activitatea aerogării a fost sistată pentru o perioadă de circa 2 ore.
Sursa: UNIMEDIA


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *