VIDEO | Voluntariat din trei țări la o cafenea publică

VOLUNTARI DIN TREI ȚĂRI, LA O CAFENEA PUBLICĂ DIN UNGHEI
Captură: AiciTV.md

Tineri voluntari, autorități locale și naționale din trei țări s-au întilnit la o cafenea publică la Ungheni. Ei au făcut schimb de experiență în motivarea tinerilor de a se implica în soluționarea problemelor comunităților din care vin.
Cafeneaua publică a întrunit participanți din Republica Moldova, Georgia și Serbia, și face parte din activitățile proiectului ”Sporirea implicării și participării tinerilor în viața comunității” prin eforturi comune în cele trei țări prin programul Est-Est  Parteneriat fără Frontiere. Reprezentanții celor 3 delegații au prezentat realizările tinerilor în comunitățile din care provin pe parcurul perioadei de implementare a proiectului.
Tinerii din Ungheni care practică voluntariatul spun că fac acest lucru necondiționat. Tot ce fac este pentru binele lor și a întregii comunități, iar implicarea în acest proiect le permite să se dezvolte multilateral.
Reprezentanții delegațiilor străine spun că au rămas impresionați de activismul tinerilor ungheneni, aceștia mai menționează că au învîțat unii de la alții și speră că experiența obținută să le fie utilă pentru viitor.
Pînă la 9 iunie curent, reprezentanții delegațiilor din cele 3 țări vor participa la alte activități de încurajare a tinerilor care vor să participe la dezvolatrea durabilă a comunității. Proiectul ”Sporirea implicării și participării tinerilor în viața comunității” prin eforturi comune în Moldova, Georgia și Serbia a fost lansat și implementat de Asociația Obștească pentru Copii și Tineret ”Făclia din Ungheni” și face parte din programul Est-Est  Parteneriat fără Frontiere și finanțat de fundația ”Soros Moldova.

Sursa: AiciTV.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *