VIDEO | Ajutoare de milioane pentru Ungheni. În curînd aici – secție de hemodializă

SECTIA DE DIALIZA
Captură: AiciTV.md

Ajutor de milionae, însă care ajunge cu greu la pacienții din Ungheni. Aparatele speciale pentru procedura de curățare a sîngelui și alte utilaje necesare pentru deservirea  pacienților secției de dializă  a Spitaluilui din Ungheni ajung la destinație cu mari probleme.
Neîntelegerile dintre conducerea Spitalului  Raional și reprezentanții Asociației ”Degețel” se țin lanț. La Ungheni a sosit al treilea camion cu utilaj medical pentru secția de dializă care urmează să fie deschisă în incinta spitalului. Administrația Spitalului, însă nu a permis amplasarea utilajului direct în secție, ea spune că are ordinul Ministrului Sănătății, care interzice acest lucru.
După ore în șir de discuții, reprezentanții Spitalșului raional Ungheni au deschis totuși secția de dializă și au permis depozitarea aparatajelor medicale. Comform proiectuluii au fost aduse 7 aparate speciale pentru procedura de curățare a sîngelui, fotolii și alte utilaje pentru deservirea pacienților. Secția de dializă urmează sa fie deschisă la 1 septembrie curent. Sursa: AiciTV.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *