Un echipament nou-nouţ, cu însemnele „Rapidului”, a ajuns la Buşila

În fotografii: De la Jardan spre... Vasile VieruUn tînăr pasionat de fotbal din Buşila, Vasile Vieru, în vîrstă de 15 ani, a avut parte, săptămîna trecută, de o surpriză de proproţii. El a primit în dar, chiar de Ziua internaţională a protecţiei copilului, un echipament de fotbal nou-nouţ cu numărul 22 și numele imprimat al unuia dintre fotbaliştii de perspectivă din R.Moldova, Ion Jardan.
„Acest echipament l-a cîștigat feciorul meu mai mare, Cristi Jardan, pentru că a reuşit să execute 30 de jonglări cu mingea înaintea unui meci dintre „Sheriff” și „Rapid” Ghidighici din cadrul Campionatului Naţional la fotbal ”, a explicat Valeriu Jardan, preşedintele Asociaţiei teritoriale de fotbal Ungheni. Dînsul i-a dorit tînărului fotbalist din Buşila să poarte cu mîndrie echipamentul primit și să devină la fel de bun sportiv ca „proprietarul” acestuia.
De notat că Ion Jardan, discipol al şcolii sportive din Ungheni, este titular al echipei FC „CSCA-Rapid” Ghidighici din anul 2008, jucînd peste 4500 de minute în tricoul Rapidului. Are la activ peste 10 meciuri convocate în naţionala de tineret, iar în cinci dintre ele a purtat banderola de căpitan.
Ion Jardan joacă pe post de fundaş dreapta, la fel ca şi tînărul din Buşila. După ce a primit cadoul, Vasile Vieru a spus că va avea cu ce se mîndri în fața coechipierilor și prietenilor săi din sat. Pe Ion Jardan, susţine Vasile, l-a văzut doar la televizor și ar dori să-i urmeze calea.
Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *