Pentru împătimiţii călărăşeni de fotbal

În fotografie: monitorul instalat în piaţa din faţa primăriei Călăraşi
În fotografie: monitorul instalat în piaţa din faţa primăriei Călăraşi

Chiar din prima zi a Campionatului Europei la fotbal, în piaţa din faţa primăriei Călăraşi a fost instalat un monitor de mari dimensiuni, care transmite în direct meciurile din cadrul campionatului.
Viceprimarul de Călăraşi, Valdimir Susarenco, a declarat pentru „Expresul” că iniţiativa aparţine unui grup de studenţi, originari din Călăraşi, iar primăria a susţinut-o fără nici o rezervă. Pentru comoditatea  doritorilor de a priivi meciurile în piaţă, aici au fost instalate bănci, iar unor agenţi economici le-a fost permisă deschiderea unor puncte comerciale cu băuturi răcoritoare şi alte  produse specifice  perioadei estivale şi caniculare.
Vladimir Susarenco a mai precizat că instalarea monitorului şi transmisiunile pe toată durata  campionatului se estimează, în valoare pecuniară, la circa 8 mii de lei, bani pe care grupul de studenţi  îi colectează de la diverşi agenţi economici din oraş.
Experienţa respective a fost preluată şi de un agent economic din Călăraşi, Igor Moldovanu, care a instalat în cafeneaua sa privată un monitor cu diametrul de 3×4 metri. Aici se adună,  în orele de seară, pînă la 200 de persoane dornice să privească  meciurile Campionatului.
Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *