Aurelian Sivestru a împărţit „fărâme de suflet” la Călăraşi

Aurelian Silvestru
În fotografie: Aurelian Silvestru la întîlnirea cu cititorii călărăşeni

Două întîlniri cu scriitorul, psihologul, publicistul şi pedagogul Aurelian Silvestru, pe care mulţi călărăşeni nu le vor uita degrabă, au avut loc în ziua de Înălţarea Domnului, pe 24 mai curent.
Prima s-a desfăşurat la gimnaziul din Răciula, iar a doua – la biblioteca publică „Grigore Vieru” din Călăraşi.
Avînd genericul  „O carte pentru cititorii …”, acestea au constituit un bun prilej pentru cititorii călărăşeni de a-l vedea pe viu pe autorul cărţii „Fărâme de suflet”, declarată la ultima ediţie a Tîrgului Internaţional de Carte de la Bucureşti „Cartea Anului”.
Şi la Răciula, şi la Călăraşi Aurelian Silvestru a  povestit desprea calea sa de devenire scriitoricească, despre  viaţa sa, copilăria care i-a influenţat creaţia literară, despre preocupările sale pedagogice etc. Dînsul a răspuns şi la numeroasele întrebări ale celor prezenţi, în special ale copiilor, care au fost în număr mare la aceste întîlniri. Aceştia chiar s-au pregătit temeinic pentru întîlnirea cu scriitorul: au interpretat cîntece pe muzica şi versurile dînsului, au citit fragmente pline de înţelepciunea vieţii din cartea „Fărâme de suflet”.
La final, autorul a împărţit cu generozitate autografe tuturor doritorilor.
Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *