Ziua de naştere şi floarea care te reprezintă

orhidee(Sfîrşit. Continuare de aici și aici)
Dacă te-ai născut într-o zi de 7, 16 sau 25, te reprezintă orhideea. Ești o persoană sensibilă, cu un simț dezvoltat al datoriei, fiind gata să-i ajuți pe cei din jur într-un mod total dezinteresat. Ești de o frumusețe izbitoare, care nu se încadrează neapărat într-un tipar, ci, pur și simplu, atrage atenția. Trăsăturile timide ascund o personalitate puternică, dar și o inimă mare.
Destin: Vei fi dezamăgit (ă) cînd vei observa că ceilalți nu acceptă regulile de onestitate de la care tu nu te abați. Ești marcat(ă) de tristețe în mod obișnuit, dar trebuie să o controlezi. Călătoriile ar fi o soluție pentru a-ți risipi melancolia. Știi să iubești, iar profunzimea sentimentelor tale va fi pentru partener o binecuvînatre.
Ce să faci pentru a fi fericit? Călătorește! Nu-i lua pe ceilalți prea în serios.
Ce-ți poartă noroc? Culorile cyclam, roșu, mov, alb și numerele 20, 30, 40.
 
margaretaDacă te-ai născut într-o zi de 8, 17 sau 26, te reprezintă margareta. Ești o persoană modestă, sensibilă, susceptibilă, prudentă, rezervată, dar perseverentă. Ești în defensivă, de multe ori capitulezi prea ușor.
Destin: Vei avea prieteni puțini, dar adevărați. Ești o fire tandră și aștepți același lucru de la partener, așa că-l vei căuta destul timp. Ceea ce cu adevărat e important este fericirea care-ți va umple într-o zi inima, pentru că ești o persoană norocoasă.
Ce să faci pentru a fi fericit? Evită suspiciunile.
Ce-ți poartă noroc? Hainele de culoare albă, cercei cu piatră neagră și cifra 22.
 
 
 
trandafirDacă te-ai născut într-o zi de 9, 18 sau 27, te reprezintă trandafirul. Ești o persoană temperamentală și impulsivă, adesea expusă consecințelor neplăcute ale propriilor fapte. Accepți sarcini dificile și ești predispus la multe sacrificii. Familia și prietenii se pot bizui pe tine. Ai o receptivitate ascuțită la stimulii sentimentali-erotici.
Destin: Nu se poate trece ușor peste interesele tale vitale. Îi vei deranja pe mulți datorită simțului moral foarte dezvoltat. Vei urmări idealuri, cărora le vei consacra întreaga ta energie.
Ce să faci pentru a fi fericit? Să nu îți neglijezi partenerul.
Ce-ți poartă noroc? Culoarea roșie, serile cu lună plină și cifra 18.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *