Ziua de naștere şi floarea care te reprezintă

albastrea(Continuare de aici)
Dacă te-ai născut într-o zi de 4, 13, 22 sau 31, te reprezintă albăstreaua. Ești o persoană tradiționalistă și conservatoare, îşi place ordinea şi disciplina. Familia are un loc important în inima ta.
Destin: Toate acțiunile pe care le vei întreprinde au un grad minim de risc. În concluzie, succesul îți va fi de la bun început asigurat 90%.
Ce să faci pentru a fi fericit? Dă dovadă de tact cînd îți impui punctul de vedere. Exprimă-ți sentimentele față de iubit (ă) și familie.
Ce-ți poartă noroc? Hainele și pietrele albastre; cifrele 1, 7, 19, 29.
 
IrisDacă te-ai născut într-o zi de 5, 14 sau 23, te reprezintă irisul. Eşti o persoană dinamică, sociabilă, sinceră și foarte inteligentă. Respecți oamenii și aștepți același lucru din partea lor. Ai o mare capacitate de adaptare.
Destin: Poți deveni independent de plăceri de tot felul care, numai odată gustate, te iau în stăpînire.
Ce să faci pentru a fi fericit? Să vezi lucrurile așa cum sînt și să fii mai reținut.
Ce-ți poartă noroc? Zilele de miercuri și vineri.
 
 
macDacă te-ai născut într-o zi de 6, 15 sau 24, te reprezintă macul. Ești o persoană intuitivă, care anticipează situații și chiar face profeții în toată regula! Ești un bun psiholog, nimeni nu poate avea secrete față de tine. Ești sensibil(ă), rafinat(ă) și te cufunzi uneori în reverii adînci…
Destin: Ești romantic(ă) și toată viața vei căuta un partener potrivit. Din acest motiv s-ar putea să te csătorești de mai multe ori… Ești sensual(ă) și îți cauți echilibrul în prezența iubitei/iubitului. Absența unui partener potrivit te poate duce la dezechilibru interior. E totuși posibil ca în cele din urmă ea/el să apară în carne și oase.
Ce să faci pentru a fi fericit(ă)? Să-ți descoperi și să-ți folosești aptitudinile! Evită alcoolul și drogurile.
 
(Continuare aici)


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *