Îndrăgostită de viață, cîntă de dragoste

Daniela Niculaevici din satul Cetireni, raionul UngheniÎi sînt dragi oamenii sinceri și respectuoși. Detestă minciuna și fățărnicia, care deseori merg mînă-n mînă. Are o sete nebună de viață și e cuprinsă de fiorul dragostei adolescentine.
A cîntat de multe ori dragostea și va continua s-o facă pentru a ajunge la inimile unui public cît mai larg. Este vorba de Daniela Niculaevici din satul Cetireni, raionul Ungheni. Tînăra, în vîrstă de 17 ani, este elevă în clasa a X-a la Liceul ”Mihai Eminescu” din Ungheni și deja al treilea an completează rîndurile membrilor Studioului muzical ”Do-Re-Mi” de la Palatul culturii.
Dănuța, așa o dezmiardă părinții pe mezina lor, este al doilea copil în familie și unica pe care o  pasionează muzica și dansul. Fata este gata să-şi dedice tot timpul liber orelor de muzică sau cercului de dansuri populare, la care s-a înscris recent.
„Prietenii știu unde să mă găsească după lecții – la Palatul culturii”, spune Daniela. Acolo, zice ea, se simte cel mai bine, în mijlocul colegilor care, în scurt timp, i-au devenit și prieteni. Totuși, cînd se mai ivește vreo oră liberă, preferă să o petreacă în compania amicilor la o plimbare prin orașul Ungheni.
Daniela nu este sigură că muzica o va însoți și pe calea profesională, dar prin viață o va călăuzi cu siguranță. În viitor se vede un designer vestimentar sau un specialist în domeniul limbilor străine.
Repertoriul tinerei interprete nu este unul foarte bogat, dar are o tematică bine definită – dragostea. Sentimentul de iubire, după părerea ei, nu poate fi exprimat mai frumos decît prin vers și melodie. Însă, cu părere de rău, nu toți tinerii știu să aprecieze arta de a iubi în limba notelor muzicale. ”În zilele noastre tot mai puțini băieți știu a cuceri frumos inima unei fete”, mărturisește Daniela. Cu toate acestea, firea ei romantică îi dictează mereu să pășească pe firul simțirilor, care o fac să treacă prin sine tot ceea ce cîntă și dăruieşte publicului. La vîrsta ei, fraza înaripată „Dacă dragoste nu e, nimic nu e” este cît se poate de relevantă.
Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *