Și-a încercat norocul și a doua oara și s-a ales cu un dosar penal

tigari ascunse, SculeniPolițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au întocmit lucrare penală unui barbat care a fost depistat a doua oară încercînd să introducă ilegal în România țigări de contrabandă.
La data de 24 mai a.c., în jurul orelor 23.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, românul Dumitru M., în vîrstă de 52 ani, domiciliat în municipiul Iași, conducînd un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în județul Iași.
În urma controlului amănunțit efectuat asupra autoturismului  mai sus menționat, echipa formată din polițisti de frontieră și inspector vamal a descoperit, ascunsă și nedeclarată, sub scaunul din dreapta fata al autoturismului cantitatea de 1.000 țigarete marca Winston cu timbru de acciză Republica Moldova.
Polițiștii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru săvîrșirea infracțiunii de contrabandă, deoarece în decursul ultimului an a mai fost depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni încercînd să introducă ilegal țigarete în Romania.
Sursa: ijpfiasi.ro


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *