Horoscop săptămînal. 28 mai – 3 iunie

horoscop 28 mai - 3 iunieBerbec
Veţi fi hipersensibili în următoarele zile. Această stare va fi rezultatul unei oboseli pronunţate, care vă va face să exageraţi totul. Mare atenţie la bani.

Taur
Trebuie să fiţi mai realişti şi să coborîţi cu picioarele pe pămînt. Veţi sta bine cu banii, pentru că reuşiţi să obţineţi un împrumut avantajos.

Gemeni
Veţi străluci de energie şi voie bună şi, dacă vă canalizaţi acest aflux de forţă aşa cum trebuie, vă puteţi bucura de succese însemnate pe toate planurile.

Rac
Se anunţă o perioadă de clarificare a unor probleme mai vechi. Acum e timpul să discutaţi despre toate necazurile care vă apasă. E recomandat să petreceţi mai mult timp cu familia.

Leu
O perioadă în care trebuie să evitaţi orice schimbări majore în stilul de viaţă. E bine să vă ocupaţi de lucrurile care există deja în viaţa voastră, de la cele mai nobile la cele mai banale.

Fecioara
Săptămîna va fi una dedicată în special vieţii personale. Deşi nu vă veţi eschiva de la îndatoririle de serviciu, totuşi cariera va rămîne undeva în plan secund.

Balanţa
În zilele următoare, n-ar fi rău ca să încercaţi să fiţi cît mai conciliante şi mai diplomate, pentru că orice conflict pe care îl veţi avea se va termina în dezavantajul vostru.

Scorpion
Săptămîna nu va fi deloc una rea, dacă sînteţi atenţi la cîteva lucruri. Trebuie să aveţi grijă la tot ceea ce spuneţi. Situaţia financiară va fi una mulţumitoare.

Săgetător
Veţi avea o săptămînă foarte plină pe plan personal. Vă veţi concentra, în principal, asupra dragostei, iar profesia va fi cam neglijată.

Capricorn
O săptămînă excelentă, pentru că toate domeniile importante vor fi bine aspectate.  Profesional, veţi primi nişte propuneri foarte avantajoase, nu trebuie decît să întindeţi mîna.

Vărsător
O săptămînă medie spre bună, cu puţin efort. Veţi avea mici venituri suplimentare, dar acestea vor fi rezultatul unui noroc de moment şi nu se poate conta pe ele pe termen lung.

Peşti
O perioadă propice schimbărilor. Singura condiţie este să vă calculaţi bine fiecare mişcare şi să nu vă avîntaţi fără cîteva garanţii.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *