Horoscop săptămînal. 14 – 20 mai

horoscop 14 - 20 maiBerbec
O perioadă de melancolie și singurătate. Cu toate acestea, săptămîna va fi favorabilă activităților legate de casă: mutări, renovări, chiar achiziționări sau vînzări de locuințe.

Taur
Veți fi stăpîniți de imbolduri romantice –  sînt un semn că aveți nevoie de mai multă atenție din partea partenerelor sau partenerilor. Ar fi totuși bine să spuneți direct acest lucru.

Gemeni
Nu înseamnă că veți avea și motive reale. Este recomandat să vă stăpîniți reproșurile și observațiile, pentru că perioada aceasta este nesigură în ceea ce privește relațiile de cuplu.

Rac
Vă bucurați de un val de energie, ce vă determină să luați decizii importante și să faceți planuri mărețe. În general, nu vor exista impedimente obiective pentru aceste planuri.

Leu
Săptămîna nu este favorabilă demarărilor de planuri și proiecte, nu luați decizii majore și ar fi bine să vă potoliți setea de noutăți cu lucruri mărunte.

Fecioara
Veți avea grijă mai mult ca niciodată de cum arătați, de cum vă îmbrăcați. O sumă de bani pe care o veți obține la mijlocul perioadei vă va ajuta să vă faceți de cap la cumpărături.

Balanța
Veți fi puși pe schimbare, nu personală, ci a celor din jur: veți critica, veți da sfaturi. Ar fi bine să vă reprimați impulsurile pentru a evita crearea unei reputații proaste.

Scorpion
Foarte multe de făcut și puțin timp. încep proiecte importante, discuții decisive. Acțiunea e cuvîntul-cheie al acestei săptămîni. Eforturile vor avea succes în viitorul apropiat.

Săgetător
O perioadă de intensă activitate intectuală. Chiar și cei care nu au treabă cu activități intelectuale vor fi mai curioși și mai interesați de ceea ce se întîmplă în jurul lor.

Capricorn
Activitate socială intensă. Banii vor veni sub forma unor cadouri sau a unor datorii recuperate. Atenție la favorurile de la persoane necunoscute, ele ar putea fi însoțite de anumite condiții.
Vărsător
O perioadă favorabilă muncii și studiului. Ceea ce veți începe acum va ieși bine. Aveți energie și entuziasm și veți transmite această stare partenerului de viață.

Pești
Veți avea chef de joacă, de distracție. Dacă veți da frîu liber acestor impulsuri vă veți simți bine. Însă atenție, să nu cheltuiți prea mult: riscul unui dezechilibru financiar este ridicat.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *