VIDEO | Un bebeluș a murit înainte de a se naște.

un bebelus a decedat nainte de nastere
Captură: protv.md

Tragedie intr-o familie din Ungheni. Copilul asteptat de mai bine de cinci ani a murit inainte de a se naste. Parintii acuza medicii de neglijenta. Asta pentru ca femeia s-a adresat cu o zi inainte de travaliu, insa doctorii i-au spus ca este o alarma falsa si au trimis-o acasa. De cealalta parte, medicii se apara si spun ca nu sunt Dumnezeu ca sa faca minuni.
Femeia, in varsta de 25 de ani, este la prima sa nastere. Si-a pierdut copilul acum doua zile. Din vina medicilor, sustine tanara. Ea spune ca nu a avut nicio complicatie pe perioada prenatala, iar toate analizele au iesit bune. Cand a simtit ca pruncul este gata sa vina pe lume, femeia a mers imediat la maternitate. Aici a fost examinata de un medic, care insa a trimis-o acasa, spunandu-i ca este o alarma falsa si ca va naste peste cateva zile.
Femeia crede ca fatul ar fi ramas in viata, daca doctorii i-ar fi acordat mai multa atentie.
Medicii spun ca fatul a murit sufocat de cordonul ombilical, care era prea scurt. Asta in timp ce ecografia a aratat ca acesta era infasurat in jurul gatului, inainte de travaliu. Totusi, medicii au decis ca femeia sa nasca pe cale naturala.
Medicii legisti urmeaza sa determine cauza mortii. Rezultatul va fi cunoscut in cel mult doua saptamani. Parintii au depus o plangere la Procuratura din Ungheni, care va trebui sa vada daca este vorba de neglijenta medicilor.

Sursa: protv.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *