VIDEO | A crescut numărul de furturi în Ungheni

comisar Ungheni, infractiuni
Captură: AiciTV.md

Jafurile, leziunile corporale și furturile în mijloacele de transport, sunt genurile de infracțiuni care au înregistrat o creștere în primul trimestru din 2012 comparativ cu perioada similară din anul trecut.
De la începutul anului și pînă în prezent colaboratorii Comisariatului Raional de Poliție Ungheni  s-au confruntat cu diverse categorii de infracțiuni, de la jafuri la trecere ilegală a frontierei de stat, pînă la și la un caz de omor. Aproape 75% din infracțiuni au fost trimise spre examinare procurorilor.
La același nivel ca și în primul trimestru din anul trecut au rămas jafurile. În primul trimestru al anului curent au fost înregistrate 8 cazuri de jafuri, 15 cazuri de huliganism și un caz de viol, în schimb la alte tipuri de infracțiuni situația este inversă.
Potrivit comisarului orașului Ungheni cele mai multe infracțiuni au fost înregistrate în localitățile rurale.
În vederea reducerii infracționalității pe teritoriul raionului Ungheni Comisariatul Raional de Poliție Ungheni întreprinde un șir de măsuri organizatorico-practice care să contribuie la redobîndirea încredderii și imaginii corespunzătoare a poliției în fața opiniei publice.

Sursa: AiciTV.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *