Un copil de 10 ani din Sipoteni s-a strangulat

strangulat
Imagine: unimedia.md

Mare jale într-o familie din Sipoteni. Pe 23 aprilie, băiatul lor a fost găsit strangulat într-un grajd din propria ogradă.  Tatăl, care a şi descoperit cadavrul fiului, a declarat poliţiei că, în dimineaţa acelei zile, plecase cu un vecin în cîmp, pentru a planta nişte puieţi. Cînd a revenit acasă, pe la ora 13.00, a observat imediat copilul, strangulat cu o sfoară, fără nici un semn de viaţă.
Împuternicitul pentru relaţii cu mass-media din cadrul Comisariatului de Poliţie Călăraşi, Veniamin Ghilan, a menţionat că ar putea exista două motive ale suicidului. E posibil ca băiatul să-şi fi luat rămas bun de la viaţă, deoarece, în ajun, aflase că tatăl său este unul adoptiv, şi nu cel biologic. Nu se exclude însă nici faptul că s-ar fi strangulat din neatenţie, în timp ce se juca. Familia minorului este considerată bună şi ale motive de suicid par a fi excluse, a mai precizat sursa citată.
Pe 22 mai, băiatul ar fi împlinit 11 ani. Potrivit datelor oficiale, de la începutul anului curent, în R.Moldova au fost înregistrate patru cazuri în care şi-au pus capăt zilelor copiii.
Tudor Josanu 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *