O familie din Ungheni a primit în dar un apartament de la Vlad Filat

Un apartament cu trei camere pentru o familie cu cvadripleti
Sursa: gov.md

Prim-ministrul Vlad Filat a înmânat familiei Dubița cheile unui apartament cu trei odăi, dintr-un bloc nou situat pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al Capitalei. Recent aceștia au devenit părinți de cvadripleți.
De asemenea, premierul le-a adus şi alte daruri printre care un televizor, un calculator, cărucioare, pătuţuri şi alte piese de mobilier, dar şi jucării, hăinuţe şi scutece. Prim-ministrul a spus că darurile sunt din partea familiei sale, informează serviciul de presă al Guvernului.
Tatăl copiilor este un angajat al Serviciului de Grăniceri. Vlad Filat s-a arătat dispus să vină în vizită la această familie ori de câte ori va fi invitat. De asemenea, aceasta își dorește să îi revadă când vor crește. „Eu vreau ca oamenii să vadă astfel de tineri curajoşi, care mai puţin se plâng şi mai mult muncesc, dau naştere copiilor şi îi cresc cu bucurie. Este o faptă cetăţenească extraordinară. Nu toţi oamenii reuşesc să aducă pe lume patru copii de o dată”, a spus acesta.
Tatăl copiilor, Petru Dubița, a menţionat că este fericit că are o familie frumoasă, iar venirea pe lume a copiilor a fost aşteptată cu multă bucurie.
Rebeca, Patrice, Lidia şi David au venit pe lume în prima zi a lunii martie a anului curent. Medicii spun că micuţii se dezvoltă normal pentru vârsta lor. Aceştia sunt îngrijiţi de tânăra mămică – Nadejda Dubița în vârstă de 25 de ani şi de bunica lor. Familia este originară din Ungheni şi locuieşte într-un apartament mic.
Sursa: UNIMEDIA


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *