A revenit acasă din Polonia cu titlul Miss Festival Konin 2012

Adriana Popovici „Miss Festival Konin 2012”Ungheneanca Adriana Popovici a fost declarată, pe 25 martie, „Miss Festival Konin 2012”. Tînăra interpretă, în vîrstă de doar 14 ani, a evoluat, alături de ansamblul de dansuri populare ”Struguraș” din Ungheni, la tradiţionalul festival de cîntece și dansuri al localităţilor înfrățite cu oraşul polonez Konin.
”Totul s-a întîmplat atît de repede, că iniţial nici nu am reușit să conștientizez valoarea disctincției acordate”, şi-a împărtășit emoțiile prin telefon, chiar din vamă, în drum spre casă, mama Adrianei, Aliona Popovici.
Roata morii”, ”Hora mare” și ”Hutoreanka” au fost piesele cu care Adriana a cucerit simpatia  publicului. Anume publicul i-a oferit cele mai multe voturi pentru a ajunge să cucerească înaltul titlu de Miss Festival. Anterior, la începutl lunii martie, Adriana Popovici a fost declarată şi „Miss Ungheni 2012” într-un concurs de fotomodeling.
”Două titluri Miss într-un an nu este deloc rău. Sînt foarte mîndră că-s apreciată atît peste hotare, cît și la mine acasă”, ne-a spus Adriana.
De menționat că Adriana Popovici s-a aflat deja a treia oară la Konin în calitate de participantă la evenimente cultural-artistice. În curînd va pleca din nou. Peste două luni, va evolua deja la un Festival-concurs înternațional de cîntece și dansuri, unde și-au anunțat participarea peste 17 țări.
Ina Landa
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *