Horoscop 19 – 25 martie

horoscop 19 - 25 martieBerbec
În privinţa banilor, veţi avea şi veţi împărţi şi în jur, însă balanţa va înclina în avantajul vostru. În dragoste, se preconizeaza o revenire a pasiunii, pentru cei care au deja un cuplu.

Taur
Săptămîna va fi una a acţiunilor de rutină, însă la modul plăcut: nu veţi fi stresaţi şi veţi avea mai mult timp să vă ocupaţi de voi şi de cei dragi. Aveţi în continuare noroc la bani.

Gemeni
E posibilă o răsturnare majoră de situaţie în tot ceea ce înseamnă profesie, venituri şi statut social. Cel mai probabil e ca această răsturnare să apară sub forma unei propuneri sau a unei oferte.

Rac
Aspectul sentimental va fi în prim-plan. La muncă, veţi avea numeroase ocazii de a vă remarca, nu trebuie decît să profitaţi. În privinţa banilor, ar fi bine să evitaţi să vă faceţi datorii, chiar şi mărunte.

Leu
Vor exista în continuare discuţii şi gînduri neplăcute legate de subiectul banilor, dar acestea nu se vor concretiza în lipsuri financiare reale. Profesional, săptămîna va fi una extrem de încărcată.

Fecioara
Tocmai ieşiţi dintr-o perioadă de muncă intensă. Acum veţi fi mai veseli şi mai răbdători. Cu banii nu se poate spune că veţi sta grozav, dar nici nu veţi avea mare stres din cauza lor.

Balanţa
Se întrevăd conflicte pornite de la nişte neîntelegeri şi care se pot transforma în adevărate duşmănii. Fiţi foarte atenţi la felul în care vă sînt interpretate vorbele şi acţiunile.

Scorpion
Veţi avea parte de multe surprize plăcute. Dragostea se va face simţită sub forma unor conversaţii care vă vor stimula şi vă vor incita imaginaţia. Tot de dragoste se va lega şi proiectul unei călătorii.

Săgetător
Un incident neplăcut v-ar putea destabiliza temporar finanţele. În viaţa profesională veţi fi extrem de activi, se poate spune chiar că veţi străluci. Şi în plan sentimental totul merge bine.

Capricorn
Profesia vă preocupă foarte tare, mai ales ca sursă de venit. Sînteţi, în continuare, cu gîndul la tot felul de metode de a vă spori finanţele. Veţi încerca să obţineţi o promovare.

Vărsător
În sfîrşit, nu veţi mai găsi motive de iritare şi îmbufnare. Relaţiile cu cei din jur vor redeveni armonioase şi starea bună se va reflecta şi la locul de muncă.

Peşti
Vă veţi bucura de o perioadă sentimentală deosebită, mai ales în cazul celor care au relaţii stabile. Aveţi nevoie de multă susţinere, căci veţi avea nişte necazuri financiare şi conflicte de serviciu.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *